Powered by


Info

Openingstijden:

Deuren open: 16:00 uur
Start show: 18:00 uur
Einde show: Volgens de dan geldende regels.
Update volgt.

Adres: Megaland
Hofstraat 13-15, Landgraaf


Minimum Leeftijd

De minimumleeftijd voor Goud & Fout LIVE is 18 jaar. Dit betekent dat je op de dag van het evenement 18 jaar oud moet zijn. Hierop maken wij geen uitzonderingen. Zorg ervoor dat je een geldige ID-kaart meeneemt. Geen ID betekent geen toegang!


Auto parkeren

Zorg dat je het juiste navigatie adres toevoegt. Rondom het terrein staan verschillen borden met een duidelijke ā€œPā€ vermeld. Ook onze verkeersregelaars zullen jou veilig begeleiden naar de parking. De kosten voor het parkeren van de auto zijn ā‚¬15,- per dag. Dus mocht je met 4 a 5 personen komen dan split je de kosten natuurlijk. Zorg dat je vooraf hier een parkeerticket koopt.


Georganiseerde Busreis

Het organiseren van een eigen georganiseerde busreis is mogelijk. Het is wel noodzakelijk om deze busreis/groep aan te melden om gebruik te maken van onze Kiss & Ride en parking. Aanmelden kan via: info@goudfout.nl


Kiss and Ride

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride bij het festivalterrein. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen. Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!


Testen voor Toegang

Om toegang te krijgen tot het festival is een geldige QR-code nodig in de Corona Check app. Deze kan worden verkregen wanneer je volledig gevaccineerd bent, middels een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang. De QR-code kan in de Corona Check app worden geladen die vervolgens wordt gecontroleerd bij de ingang samen met je identiteitsbewijs.

Neem dus een geldig identiteitsbewijs mee: een ID-kaart, paspoort of rijbewijs!

We adviseren met klem om de app te installeren en de QR-code in te laden voordat je naar het festivalterrein komt. Soms is het bereik op een festivalterrein beperkt waardoor het downloaden niet lukt of erg lang kan duren. Zonder QR-code in de app kunnen we je helaas niet toelaten op het festivalterrein. Als alternatief kan je de QR-code printen en meenemen als je geen smartphone hebt.


Openbaar Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? De volgende lijnen hebben routes die langs of in de buurt van Megaland komen:
Bus: lijn 5
Trein: RE18 en RS15. Vanaf station landgraaf loop je in ongeveer 30 minuten naar de ingang van het evenement.

Fiets of Scooter

Nabij de ingang van het festivalterrein zal een onbewaakte fietsenstalling zijn waar je gratis je fiets kan parkeren. De snelste route naar het Megaland terrein in Landgraaf vind je via: anwb.nl


Wat is het navigatie adres?

Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf, Parkstad.


Facebook Event

Uiteraard kun je ons evenement ook vinden via Facebook, meld je vandaag nog aan via deze link voor updates en nieuwtjes.